FC Twente bestraft Ziyech, Gutiérrez nieuwe captain

4 januari 2016 – Hakim Ziyech is niet langer de captain van FC Twente. De spelmaker uitte afgelopen weekend in een interview met De Volkskrant kritiek op de Overijsselse club en naar aanleiding daarvan heeft het bestuur ingegrepen. Ziyech moet zijn aanvoerdersband inleveren aan Felipe Gutiérrez.

FC Twente bestraft Ziyech, Gutiérrez nieuwe captain

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"Ik heb besloten om Hakim het aanvoerderschap van FC Twente te ontnemen naar aanleiding van het interview dat hij zaterdag in De Volkskrant heeft gegeven. Met zijn kritiek op alles en iedereen binnen FC Twente is hij een stap te ver gegaan. Laat dit een signaal zijn", moppert technisch directeur Ted van Leeuwen op de officiële website van FC Twente.

"Als groep moeten we een geheel vormen, met maar één doel en dat is degradatie ontlopen. Daarvoor is een positieve bijdrage van iedereen gewenst. De aanzet van de herstart is deze week begonnen op het trainingskamp, waarbij iedereen er van doordrongen moet zijn dat we alleen maar als team succes kunnen bereiken", besluit Van Leeuwen.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd