Zomer: "Iedereen werkt keihard, dat is het belangrijkste"

4 januari 2016, 17:18

Mike te Wierik en Ramon Zomer vormden in de eerste seizoenshelft een sterk blok in het hart van de defensie van Heracles Almelo. Mede door hun goede spel staat de Overijsselse club halverwege knap vierde in de Eredivisie. Te Wierik en Zomer, beide herstellende van een blessure, hebben vertrouwen voor het tweede deel van de competitie.

"We hebben natuurlijk een gigantisch goede eerste seizoenshelft gehad", zegt Zomer op de officiële website van Heracles. "Als wij als team blijven spelen denk ik dat we heel moeilijk te verslaan zijn. Dan kunnen we het heel lang volhouden om zo hoog mogelijk te blijven staan. Het is lastig om te zeggen op welke plaats dat is, maar we gaan gewoon op dezelfde voet verder."

"Die vierde plek zo lang mogelijk volhouden is zeker wel iets waar we voor willen gaan. We hebben een goede eerste seizoenshelft gedraaid. Maar dat geeft natuurlijk geen enkele garantie op een goede tweede helft van het seizoen", aldus Te Wierik. Zomer vult aan: "We hebben wel een goed elftal. En iedereen werkt keihard, dat is het belangrijkste. Als iedereen dat blijft doen dan maken we ook weer kans om weer hoog te eindigen, ook in de tweede seizoenshelft."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen