AZ-directeur: "Geen concrete interesse in Santos"

4 januari 2016, 17:45

Max Huiberts, directeur voetbalzaken bij AZ, bevestigt dat Christian Santos op het lijstje staat in het AFAS Stadion. De beleidsmaker benadrukt echter dat de belangstelling voor de spits van NEC niet concreet is.

"Hij is een interessante speler die we volgen, maar we hebben geen concrete interesse", aldus Huiberts bij RTV Noord-Holland. Dagblad De Gelderlander meldde [a,http://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/290202/nec-topschutter-santos-staat-op-verlanglijstje-bij-az/,_blank,eerder maandag] dat AZ belangstelling zou hebben voor Santos. "Ik heb dat ook gelezen", aldus Huiberts. "Wij volgen alle spelers die het in Nederland goed doen, dus ook hem." AZ gaat deze winter volgens Huiberts ook geen poging wagen om Santos naar Alkmaar te halen. "Nee, dat gaat de komende weken wat ons betreft niet spelen."

Huiberts meldt tevens dat Napoli zich niet gemeld heeft voor middenvelder Markus Henriksen. Een transfer van de Noor behoort wel tot de mogelijkheden. "AZ is een club waar spelers op zijn tijd ook weer vertrekken. Markus zit hier nu 3,5 jaar", vervolgt Huiberts. "Hij heeft ooit, toen hij bij ons kwam, ook aangegeven ooit een volgende stap te willen maken naar een mooie club. En Napoli is natuurlijk een mooie club. Het moet nu niet allemaal te lang duren. En vooralsnog is bij mij niets bekend."

Huiberts denkt dat Henriksen het seizoen afmaakt bij AZ. "Wij zien liever geen spelers tussentijds vertrekken. En dat heb ik ook tegen Markus gezegd. Mijn gevoel is dat hij niet vertrekt, maar je weet het natuurlijk nooit", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen