Courtois: "Hiddink legt dingen heel goed uit"

4 januari 2016, 22:04

Chelsea-keeper Thibaut Courtois is tevreden over interim-manager Guus Hiddink. Sinds de Nederlandse coach eindverantwoordelijke is op Stamford Bridge pakte de Londense club in drie competitiewedstrijden vijf punten. Afgelopen weekend zegevierde Chelsea met 0-3 bij Crystal Palace.

"Zijn aanpak van de trainingen is een beetje anders. Hij houdt ervan om ons andere oefeningen te geven, misschien helpt het schieten op doel wel om onze spitsen vertrouwen te geven", zegt Courtois bij Sporza over Hiddink. "Ook tijdens de wedstrijd wil hij dat we andere acties ondernemen. En als Hiddink dingen uitlegt, doet hij dat heel goed. Elke coach heeft zijn manier van werken. Als er een nieuwe trainer is, dan verandert bij sommige spelers de mentaliteit. Maar we zijn nog altijd dezelfde ploeg die vorig jaar kampioen werd onder Mourinho."

Volgens Courtois is het seizoen van Chelsea nog niet verloren, ook al staat het veertiende in de Premier League. "Hopelijk kunnen we de FA cup winnen. Daarmee en met de Champions League kan het nog een positief seizoen worden, zeker als we nog in de top-vier zouden geraken in de competitie. Maar we moeten het stap per stap bekijken", besluit Courtois.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen