Achahbar blijft bij Feyenoord: "Ik zit op dit moment goed"

4 januari 2016, 23:49

Anass Achahbar maakte vorig seizoen in korte tijd belangrijke doelpunten tegen FC Dordrecht en PSV, maar inmiddels is hij weer in de vergetelheid geraakt. De 21-jarige aanvaller speelde deze jaargang nog geen minuut voor het eerste elftal van Feyenoord.

Achahbar sprak al met Feyenoord over een eventuele verhuur aan een andere club, maar opteert voor een langer verblijf in Rotterdam. "'Ik zit op dit moment goed. Ik voel me goed en voetbal op dit moment bij Feyenoord. Daar ben ik blij mee", zegt hij tegen RTV Rijnmond. Hij put bovendien hoop uit vorig jaar. "Ik denk dat ik vorig seizoen genoeg heb laten zien. Toen maakte ik in de eerste seizoenshelft ook geen minuten, maar heb ik in de tweede seizoenshelft iedereen op handen en voeten gekregen."

"Het is best wel moeilijk: elke voetballer wil voetballen. Ik put veel vertrouwen uit mijn familie, mijn geloof en vooral ook uit de supporters. Omdat ze zo motiverend zijn en veel lof uiten. Daar ben ik blij mee en daar put ik vertrouwen uit", vervolgt Achahbar. Hij blijft strijdbaar. "Ik wil de trainer alles laten zien wat ik in petto heb."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen