Personal trainer krijgt Beugelsdijk rustig met Vivaldi

5 januari 2016, 10:03

Personal trainer Ed Groven werd deze winterstop door ADO Den Haag toegevoegd aan de staf die met de selectie meegereisd is naar het trainingskamp in Spanje. De voormalig kickbokstrainer, die normaliter één dag per week voor de eredivisionist werkzaam is, heeft de taak om ervoor te zorgen dat de spelers lekker in hun vel zitten.

"Met Ed erbij halen we spelers geregeld uit hun comfortzone", laat hoofd medische zaken Edwin Coret optekenen in het Algemeen Dagblad. Groven werkt onder meer met spits en clubtopscorer Mike Havenaar aan het uitvechten van fysieke duels in de vijandelijke zestien meter. Het mooiste voorbeeld is dat hij verdediger Tommie Beugelsdijk rustig probeert te krijgen met klassieke muziek, zoals Vivaldi.

Met Wilfried Kanon doet hij bokspasjes. "Om meer souplesse te krijgen in het voetenwerk. Ook met Giovanni Korte doet hij boksoefeningen, maar met hem om zijn ademhaling te reguleren. Andere spelers, die bijvoorbeeld assertiever moeten worden, lokt hij weer een beetje uit de tent", aldus Coret.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen