Heracles: wending rond Weghorst, Tannane kan kiezen

6 januari 2016, 08:53

Heracles Almelo-voorzitter Jan Smit zei dinsdag bij FOX Sports dat er met Cardiff City een deal bereikt was Wout Weghorst, maar de transfer van de spits uit Borne lijkt op losse schroeven te staan. De Telegraaf stelt dat de overstap (voorlopig) afgeketst is. Dat hoeft overigens niet erg te zijn voor de speler, aangezien Celtic ook belangstelling zou hebben.

De 23-jarige Weghorst kan volgens de ochtendkrant binnen korte tijd een bod verwachten vanuit Glasgow. De interesse van Celtic is informeel al kenbaar gemaakt aan de spits. Cardiff deed drie weken geleden al een bod, maar heeft deze naar verluidt inmiddels ingetrokken.

Naast Weghorst staat ook Oussama Tannane op de nominatie om te vertrekken. De 21-jarige aanvaller kan kiezen uit Atalanta Bergamo, Galatasaray en Malaga. "Ik heb Oussama nog niet gesproken, maar ik verwacht dat hij voor Malaga kiest. Dat is niet ver van Marokko, niet ver van zijn familie dus. Dat is belangrijk voor hem. Maar vergeet niet dat Oussama helemaal niet weg wil. Als een transfer niet doorgaat, vindt hij het ook prima", zegt voorzitter Smit bij de NOS.

Het zijn, kortom, drukke dagen voor de club uit Almelo, die kan terugkijken op een uitstekende eerste seizoenshelft. "Als voorzitter van Heracles zou je na de eerste helft van de competitie goed moeten slapen, maar door al deze ontwikkelingen is het toch onrustig. Ik hoopte nog een beetje te kunnen golfen tijdens dit trainingskamp, maar ik ben erg druk", aldus Smit vanuit het trainingskamp in het Spaanse Benahavis.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen