Bouy wil wel met PEC Zwolle praten: "Ben dankbaar"

6 januari 2016, 10:57

Ouasim Bouy kwam afgelopen zomer naar PEC Zwolle voor speelminuten, ervaring, plezier en het etaleren van zijn kwaliteiten. De 22-jarige middenvelder, die voor die tijd een nieuw contract tekende bij Juventus, heeft geen spijt van zijn keuze. Hij voelt zich lekker bij de Zwolse club, waarmee hij momenteel op trainingskamp is in Spanje.

De 22-jarige Bouy geldt dit seizoen als een vaste basiskracht bij PEC Zwolle. "Ik heb meer vastigheid gekregen, maar het kan allemaal nog beter", zegt de het jeugdexponent van Ajax tegen De Stentor. Tijdens verhuurperiodes bij Brescia, Hamburger SV en Panathinaikos ontbrak die vastigheid. Maar niet alleen dat is volgens Bouy dik in orde in Zwolle.

Het plezier speelt ook een belangrijke rol bij de nummer negen van de Eredivisie. "Ik ga iedere dag lachend naar de training, echt waar", glimlacht Bouy. "Dat is de charme van de club. Er wordt gelachen, er is ontspanning. Maar de focus wordt ook naar de wedstrijden verzet als het nodig is. We spelen goed voetbal en we zijn effectief. Al vind ik wel dat we meer punten hadden moeten hebben, dan de 25 punten die er nu staan. Kijk naar de breedte van onze selectie, we kunnen ons echt meten met de subtop", vindt Bouy.

Het is nog niet duidelijk hoe de toekomst van Bouy eruitziet. "Maar als PEC Zwolle met mij wil praten, dan kan dat zeker. Ik ben de club dankbaar voor wat ze hebben gedaan."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen