Icardi schiet Inter weer naar eerste plaats in Serie A

Ger
6 januari 2016, 20:07

Internazionale heeft de koppositie in de Serie A weer in handen. De grootmacht uit Milaan boekte een zuinige overwinning in de uitwedstrijd tegen Empoli: 0-1. Mauro Icardi maakte op slag van rust het enige doelpunt. Inter lost door die zege Fiorentina weer af als lijstaanvoerder.

Icardi tikte in Stadio Carlo Castellani alert binnen na een goede actie van Ivan Perisic aan de linkerkant. Daarmee slaagde Inter erin om dit seizoen voor de negende keer met de minimale score te winnen in de Serie A. De Nerazzurri hebben na achttien competitieduels één punt voorsprong op de rivaal uit Florence. Enkele uren eerder had Fiorentina de volle buit gegrepen door Palermo op Sicilië te verslaan (1-3). Josip Ilicic scoorde twee keer voor de bezoekers, Jakub Blaszczykowski maakte het derde doelpunt. Alberto Gilardino deed wat tegen.

Regerend kampioen Juventus staat op drie punten van Inter. De equipe uit Turijn was in de achttiende speelronde met 3-0 te sterk voor Hellas Verona. Paulo Dybala, Leonardo Bonucci en Simone Zaza scoorden. Bij de hekkensluiter maakte oud-Ajacied Urby Emanuelson als invaller zijn debuut.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen