Weghorst wil snel duidelijkheid van Cardiff City

Ger
6 januari 2016, 21:26

Wout Weghorst wil uiterlijk tot maandag wachten op Cardiff City. De spits van Heracles Almelo staat al geruime tijd nadrukkelijk in de belangstelling van de club uit Wales, maar tot een transfer is het tot op heden nog steeds niet gekomen. Aan die onzekerheid wil hij snel een einde gemaakt zien worden.

De 23-jarige Weghorst is momenteel met Heracles op trainingskamp in het Spaanse Benahavis. "Uiteindelijk heb ik er wel zelf het laatste woord in. Ik heb gezegd dat ik hier sowieso het trainingskamp afmaak en dat er maandag wat duidelijk moet zijn van Cardiff", aldus Weghorst in gesprek met TC/Tubantia. "Ik stel me er nu steeds voor open, maar dan wordt het een ander verhaal. Dan verdienen de trainer en de ploeg duidelijkheid en moeten ze op me kunnen rekenen."

"De trainer van Cardiff is fan van me en wil me graag hebben, maar bij het halen van spelers is hij afhankelijk van de eigenaar uit Maleisië", weet Weghorst. "Het werkt daar anders dan bij ons in Nederland. De manager heeft niet alles voor het zeggen. Daarom zeg ik ook steeds, als ze bellen, dan ga ik er eerst heen en moet het wel echt kloppen voor mij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen