Atlético speelt gelijk in Madrileens onderonsje

Ger
7 januari 2016, 00:26

Atlético Madrid heeft een gelijkspel overgehouden aan de eerste wedstrijd in de achtste finales van de Copa del Rey. De equipe van coach Diego Simeone kwam terug van een achterstand op bezoek bij Rayo Vallecano: 1-1.

Nacho Martínez bracht de thuisploeg tien minuten voor rust aan de leiding. Saúl Niguez zorgde halverwege de tweede helft voor de gelijkmaker in het Madrileense onderonsje. De middenvelder was tien minuten daarvoor evenals Luciano Vietto, die voor de assist tekende, binnen de lijnen gekomen.

Augusto Fernández en Matías Kranevitter debuteerden bij Atlético, de komende tegenstander van PSV in de knock-outfase van de Champions League. De return in Estadio Vicente Calderon in het Spaanse bekertoernooi is volgende week donderdag.