Van den Broek gaat voor 2,5 jaar tekenen bij Telstar

7 januari 2016, 16:40

Telstar is erin geslaagd om Benjamin van den Broek vast te leggen. De Jupiler League-club heeft met de 28-jarige middenvelder een akkoord bereikt over een contract voor 2,5 seizoen. De speler komt met een transfervrije status over van het Engelse Barrow AFC.

Van den Broek trainde aan het begin van het seizoen al mee met Telstar en komt de gelederen van de Witte Leeuwen nu dus definitief versterken. Hij voegt zich met onmiddellijke ingang bij de selectie, die momenteel op trainingskamp is in Wolfheze. Met Van den Broek heeft Telstar een speler met meer dan 200 wedstrijden ervaring gestrikt. In het verleden speelde hij onder meer voor het Engelse Shrewsbury Town, FC Den Bosch en het Roemeense Universitate Cluj.

Coach Michel Vonk is een blij man door de aanwinst. "Eerder dit seizoen hoopten wij Benjamin al vast te kunnen leggen. Helaas is dat niet gelukt. Ik ben dan ook enorm blij dat het ons deze keer wel is gelukt. Benjamin kan met zijn kwaliteit en ervaring een belangrijke inbreng hebben bij Telstar", aldus Vonk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen