Huysegems: "Als AZ geen linksbuiten haalt, blijf ik"

16 mei 2006, 14:02

Wordt het AZ, Feyenoord of FC Utrecht voor Stein Huysegems? De Belg heeft na een sterke tweede helft van het seizoen de clubs voor het uitkiezen, maar als het aan hem ligt blijft hij gewoon in Alkmaar. Hij laat zijn keuze echter afhangen van het aankoopbeleid van AZ. "Als er voor veel geld een nieuwe linksbuiten gehaald wordt, weet ik genoeg. Dan kan ik beter vertrekken", zegt de aanvaller in gesprek met FCUpdate.nl.

Huysegems heeft een bewogen seizoen achter de rug. Tijdens de eerste helft van het seizoen kwam hij, tot zijn eigen frustratie, amper aan spelen toe in de Alkmaardershout. De Belg zinspeelde destijds op een vertrek, maar na de winterstop veranderde alles. Huysegems promoveerde plotseling tot basisspeler en miste bijna geen wedstrijd meer. Toch twijfelt hij of zijn toekomst in Alkmaar ligt.

Huysegems verwijst hiermee naar eventuele aankopen van de Alkmaarders. "Ik moet kijken wat voor spelers er bijkomen. Op dit moment weet ik niet of ze bezig zijn met een nieuwe linksbuiten, maar enige tijd geleden circuleerde wel de naam van Lasse Nilsson. Als hij bijvoorbeeld voor enkele miljoen gehaald wordt, weet je dat hij zal spelen en dan is het voor mij beter om ergens anders heen te gaan. Als er daarentegen niemand bijkomt voor de positie van linksbuiten, is de keuze voor mij gemakkelijk. Dan blijf ik bij AZ", aldus de Belg.

Van de eventuele belangstelling van FC Utrecht en Feyenoord weet Huysegems nog niets. "Ik heb daar nog niets over gehoord, daar ga ik niet over liegen. Zo ben ik niet. Ik ben nu even met de nationale ploeg op pad en dat is voor mij even belangrijker. Als ik daarna terug kom, zie ik wel hoe de situatie er voor staat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen