Hahn: "Als Vermeer verzwakt, zal ik er direct staan"

8 januari 2016, 11:17

Warner Hahn heeft al vaak genoeg laten zien dat hij een uitstekende doelman is, maar bij Feyenoord moet hij Kenneth Vermeer voor zich dulden in de hiërarchie. De reservegoalie zorgt ervoor dat zijn concurrent extra scherp moet blijven. Gebeurt dit niet, dan staat Hahn klaar om zijn kans te grijpen. "Ik voel vertrouwen van iedereen binnen de club."

Ondanks zijn reserverol ziet Hahn genoeg toekomstperspectief bij Feyenoord. "De plannen die Feyenoord met mij heeft, zien er gewoon goed uit. Voorlopig heb ik Kenneth Vermeer nog voor me. Hij weet ook dat als hij even verzwakt, ik er direct zal staan. Zo trainen we en zo gaan we ook met elkaar om. De verstandhouding onderling is prima, maar hij weet in zijn achterhoofd dat hij niet kan verslappen. Dat kan ik ook niet, want ik moet kort achter hem blijven. Mocht hij geblesseerd raken of een mindere periode hebben, moet ik mijn kans pakken en er gelijk staan", zegt Hahn tegen RTV Rijnmond.

Dat de concurrentiestrijd met Vermeer niet kansloos is, beweert Hahn aan de hand van een voorbeeld. "Aan het begin ging het wat moeizamer met het team en dan gaf de trainer aan dat mijn kans niet heel ver weg meer was. Op dat moment hoop je op dat kansje, maar dat is helaas niet gebeurd", aldus de reservekeeper. "Het is gewoon wachten op mijn moment en dan wil ik heel graag laten zien wat ik kan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen