Sørloth scoort meteen, laagvliegers Eredivisie onderuit

8 januari 2016, 16:06

Het officieuze debuut van Alexander Sørloth (foto) voor FC Groningen is vrijdag een succes geworden. De 20-jarige spits, deze winter overgekomen van Rosenborg BK, kroonde zich in zijn eerste wedstrijd voor de nummer zes van de Eredivisie meteen tot matchwinner. Hij maakte de enige goal in de oefenwedstrijd tegen KV Oostende: 1-0.

De Graafschap oefende vrijdagmiddag tegen het Duitse Chemnitzer FC. De Superboeren toonden veerkracht, maar verloren wel met 3-4. Cas Peters zorgde al snel voor de 1-0, voordat Anton Fink met een hattrick voor een 1-3 voorsprong voor de Duitsers tekende. Vincent Vermeij en Bryan Smeets trokken de strand gelijk, maar Ronny König schoot Chemnitzer vlak voor tijd alsnog naar de winst.

SC Cambuur werd ondertussen hardhandig kopje onder gedrukt door Sparta Rotterdam. De Leeuwarders, waar de kersverse Darryl Lachman voor het eerst in actie kwam, verloren met 2-4. Sander van de Streek was twee keer trefzeker voor Cambuur, Finn Stokkers, Thomas Verhaar en Loris Brogno (tweemaal) vonden het net namens de Spartanen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen