Gouweleeuw: "Bundesliga gaat grootse ervaring worden"

9 januari 2016, 10:53

Jeffrey Gouweleeuw zinspeelde al langer op een transfer en heeft vandaag (zaterdag) dan eindelijk zijn overstap naar het buitenland gekregen. De aanvoerder van AZ verkast per direct naar FC Augsburg, waardoor hij een droom in vervulling ziet gaan. Hij kan niet wachten om aan de slag te gaan in de Bundesliga, zo laat hij weten op de site van zijn nieuwe broodheer.

"Ik kijk er naar uit om te spelen in de Bundesliga. Het gaat voor mij een grootse ervaring worden", laat de verdediger optekenen. Hij verloor dit seizoen met AZ in de Europa League twee keer van de Duitse club. "Ik heb Augsburg in de Europa League-groepsfase natuurlijk intensief gevolgd en heb het team ervaren als een sympathieke ploeg. Daarom is het mooi dat ik nu bij dat team hoor."

Augsburg is vanzelfsprekend verheugd met de komst van de 24-jarige verdediger. "Gouweleeuw is als aanvoerder van AZ ondanks zijn jonge leeftijd al een ervaren speler. Daarom zijn wij blij dat de deal is afgerond en dat hij het shirt van Augsburg gaat dragen", zegt sportief directeur Stefan Reuter.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen