El Shaarawy staat voor terugkeer naar Serie A

10 januari 2016, 09:33

Het avontuur van Stephan El Shaarawy bij AS Monaco is niet uitgepakt zoals de Italiaanse international op voorhand gehoopt had. Sterker nog: de vleugelaanvaller lijkt de Monegasken snel te verlaten. Achter de schermen is hij al een tijdje bezig met een terugkeer naar Italië.

Italiaanse media weten dat El Shaarawy hard op weg is naar AS Roma. Il Faraone wordt momenteel door AC Milan verhuurd aan Monaco, waardoor er diverse partijen betrokken moeten worden bij de onderhandelingen. Deze clubs hebben de gesprekken overigens bevestigd. "El Shaarawy maakt geen deel uit van de plannen van de coach. We onderhandelen momenteel over zijn vertrek", zegt Monaco-voorzitter Vadim Vasilyev.

Ook Milan-directeur Adriano Galliano heeft dit bevestigd. "We onderhandelen momenteel met Roma over El Shaarawy", zegt hij. Mediaset Premium stelt dat de speler binnen 48 uur voor 14 miljoen euro naar Roma overstapt. Het gaat hierbij om een huurdeal van 2 miljoen euro, met een koopclausule van 12 miljoen euro, die geactiveerd wordt als El Shaarawy tien duels speelt voor de Romeinen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen