Scholes: "Van Gaal lijkt het zelf ook saai te vinden"

10 januari 2016, 10:33

Manchester United ontkwam zaterdag ternauwernood aan een nieuwe blamage, in de FA Cup werd er door een benutte penalty van Wayne Rooney in de blessuretijd met 1-0 gewonnen van Sheffield United. De voetbalmachine van manager Louis van Gaal lijkt nog altijd een paar flinke druppen olie nodig te hebben en dat ziet clubicoon Paul Scholes met lede ogen aan.

Scholes ergert zich vreselijk aan de gelatenheid die volgens hem af te lezen is op de gezichten van de spelers en manager van Man United. "Men lijkt de slechte prestaties gewoon maar te accepteren", zegt de 41-jarige oud-middenvelder bij BT Sport. "Je ziet alleen maar negatief voetbal op Old Trafford, iedere keer weer", bromt hij.

Man United staat vijfde in de Premier League en maakte slechts twaalf goals in de laatste tien thuisduels. "De spelers lijken het zelf ook saai te vinden. Er is geen spirit, er wordt niet gelachen en er is geen amusement. Volgens mij ziet zelfs Van Gaal eruit alsof hij het saai vindt. En toch zegt hij dat hij blij is. Er moet iets gebeuren", vindt Scholes.

De voormalig middenvelder vindt het niet langer acceptabel. "Ze creëerden geen enkele kans en hadden een penalty in de blessuretijd nodig om van een League One-team te winnen. Het is niet goed genoeg", aldus Scholes, die in zijn carrière maar liefst 718 officiële duels voor Man United speelde.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen