Nordfeldt: "Frustrerend seizoen voor mij en de club"

10 januari 2016, 12:01

Kristoffer Nordfeldt maakte afgelopen zomer een fraaie transfer van sc Heerenveen naar de Premier League, maar de Zweedse doelman is nog amper aan de bak gekomen bij Swansea City. De Scandinaviër moet het tot dusver met twee optredens doen. Het FA Cup-duel met Oxford United van zondagmiddag is voor hem een nieuwe kans om in actie te komen.

De 26-jarige Nordfeldt moet de in een prima vorm verkerende Lukasz Fabianski voor zich dulden in de hiërarchie bij Swansea, maar hij krijgt in de beker de kans. "Ik hoop het echt. Als ik mijn kans krijg ga ik er alles aan doen om een goede indruk achter te laten", zei de Zweedse goalie voor het bekerduel op de clubwebsite.

"Het is een frustrerend seizoen voor mij en de club", vervolgt Nordfeldt, die met Swansea op de zeventiende plaats staat in de Premier League. "Natuurlijk kende Lukasz een geweldig seizoen, maar ik doe ook mijn best om de club te helpen. Hopelijk kunnen we verder gaan in de beker en krijgen we ook in de competitie het momentum te pakken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen