Sassuolo stunt dankzij uitblinkende doelman bij Inter

10 januari 2016, 14:33

Het Serie A-duel tussen Internazionale en Sassuolo leek zondag ondanks een hoge amusementswaarde af te stevenen op een doelpuntloos gelijkspel. Beide ploegen kwamen negentig minuten lang niet tot scoren in het Estadio Giuseppe Meazza, maar toch gingen de bezoekers in de blessuretijd verrassend met drie punten aan de haal. Domenico Berardi kroonde zich vanaf elf meter tot matchwinner.

Soms vertelt de uitslag het verhaal van de wedstrijd niet en dat is dit keer zeker het geval, aangezien het op basis van het veldspel en de kansen absoluut een doelpuntrijke bedoeling kon zijn in Milaan. Zowel Inter als Sassuolo creëerden een aantal goede mogelijkheden en namen het vijandelijke doel meerdere malen gevaarlijk onder vuur, maar de doelmannen waren de uitblinkers.

Bij Sassuolo maakte vooral goalie Andrea Consigli grote indruk. Vooral de redding hieronder (in de tweet) op het schot van Adem Ljajic mocht er absoluut wezen. Bij Inter leek Samir Handanovic, die deze week zijn contract bij de Nerazzurri verlengde, voor alweer zijn twaalfde 'clean sheet' van het seizoen te zorgen. Berardi gooide echter roet in het eten. Na een overtreding van Miranda op Grégoire Defrel mocht het talent aanleggen voor een strafschop en deze maakte hij koelbloedig af: 0-1.

Door de pijnlijke nederlaag kan Inter op deze zondag de koppositie in de Serie A verliezen aan Napoli, dat minimaal een gelijkspel tegen promovendus en laagvlieger Frosinone (uit, om 15.00 uur) nodig heeft. Inter staat na negentien speelronden op 39 punten, de Napolitanen hebben er ééntje minder. De ploeg uit Napels heeft evenveel punten als Fiorentina, dat zaterdag al met 1-3 van Lazio verloor.

Sassuolo staat nog keurig op plaats zes, het is weer over AC Milan heen gewipt. De rood-zwarten speelden zaterdag wel met 1-1 gelijk bij nummer vijf AS Roma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen