Rakitic wil bijtekenen en is niet bang voor Arda Turan

10 januari 2016, 15:44

Ivan Rakitic maakte in de zomer van 2014 de overstap van Sevilla naar FC Barcelona en kan terugkijken op een uitstekende beginperiode bij de Catalaanse topclib. De middenvelder is onder coach Luis Enrique een vaste basisklant en maakte onder meer een doelpunt in de gewonnen Champions League-finale tegen Juventus. De Kroaat wil graag verlengen bij Barça.

Momenteel ligt Rakitic nog tot medio 2019 vast in Camp Nou, maar de middenvelder hoopt snel zijn contract te verlengen. "De onderhandelingen over een nieuwe verbintenis zijn al gestart", geeft de Kroatische international aan tegen 24 sata. Hij voelt zich uitstekend bij Barça. "Voor mij wordt het lastig om het jaar 2015 te evenaren, maar ik ga daar mijn best voor doen. Niemand heeft ooit de CL-titel geprolongeerd, daar gaan wij voor."

Rakitic maakt zich overigens geen zorgen over het feit dat zomeraanwinst Arda Turan per januari speelgerechtigd is. "Nee, daar ben ik niet bezorgd om. Ik heb afgelopen jaar laten zien wat ik kan en hoe belangrijk ik kan zijn. Ik ben niet bang dat ik mijn basisplaats kwijtraak."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen