Jonathas schiet Sociedad naar late zege op Valencia

Jw
10 januari 2016, 18:07   Bijgewerkt: 10 januari 2016, 18:54

Valencia is er opnieuw niet in geslaagd om een overwinning te boeken in de Primera Division. De ambitieuze subtopper verloor met 2-0 op bezoek bij Real Sociedad. Voormalig AZ-spits Jonathas vergrootte de zorgen van de Engelse trainer Gary Neville (foto) door in de slotfase twee keer te scoren.

Neville werd begin december van het afgelopen jaar aangesteld als hoofdtrainer bij Valencia. De voormalig verdediger van Manchester United heeft zijn nieuwe team echter nog niet op de rit gekregen. Hij wacht bijna anderhalve maand later nog altijd op zijn eerste competitiezege.

Op bezoek in Baskenland werd het duel pas laat beslist. Jonathas liep in de 79ste minuut de openingstreffer over de lijn, nadat Valencia-keeper Jaume niet goed had geanticipeerd op een voorzet. De Braziliaanse spits, inmiddels 26 jaar, werd opnieuw vanaf de rechterflank bediend en kopte dit keer bekeken raak (2-0). Daardoor pakte Real Sociedad drie broodnodige punten in de strijd tegen degradatie. Valencia staat op een teleurstellende tiende plaats.

Villarreal blijft knap meedoen in de top van de Spaanse competitie. El Submarino Amarillo zegevierde op Sporting Gijón (2-0). Cédricb Bakambu maakte beide doelpunten voor de huidige nummer vier van de Primera Division. De achterstand op nummer drie Real Madrid is daardoor weer verkleind tot slechts één punt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen