Crisis bij Palermo: trainer praat niet meer met selectie

Jw
10 januari 2016, 20:41

Er heerst chaos bij de hoofdmacht van Palermo. Bij de Italiaanse club kunnen trainer Davide Ballardini en de spelers niet meer door één deur, stelt aanvoerder Stefano Sorrentino. De doelman had zaterdag een aanvaring met de oefenmeester en geeft tekst en uitleg.

Sorrentino zou gisteren in de wedstrijd tegen Verona worden gepasseerd, wat tot een rel leidde binnen de club. De ervaren keeper stond uiteindelijk toch op doel en won met Palermo (1-0). Dat kwam echter niet door de inbreng van Ballardini, stelt Sorrentino, want die heeft geen enkel woord uitgewisseld met het team. "Ballardini heeft niet met het team gesproken. Niet voor de wedstrijd, maar ook niet tijdens het duel of na afloop", onthulde hij tegenover Sky Sport.

"De laatste twee dagen waren hectisch. Ik sta niet toe dat iemand de professionaliteit en integriteit van mijn team ter discussie stelt. Als iemand dat doet, krijgen ze met mij te maken", verklaarde Sorrentino, die niet wilde aangeven dat Ballardini openlijk aan zijn team heeft getwijfeld. "Of Ballardini aan onze integriteit twijfelt? Jij zegt het, ik niet."

Volgens de 36-jarige sluitpost was het wel één van de meest vreemde wedstrijden van zijn leven. "Ik heb dit nog nooit meegemaakt. Wat we hebben gezien, is een team dat zonder trainer heeft gespeeld, maar wel met het hart heeft gevoetbald en drie punten gepakt", aldus Sorrentino, die niet wilde ingaan op een eventueel ontslag van Ballardini.

De resultaten vallen de laatste tijd - afgezien van de overwinning op Verona - tegen bij US Palermo. De club staat momenteel op een teleurstellende zestiende plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen