Ook Juventus profiteert van uitglijder Internazionale

Jw
10 januari 2016, 23:01

De opmars van Juventus houdt vooralsnog niet op. De regerend landskampioen won zondagavond voor de negende keer op rij in de Serie A. Op bezoek bij Sampdoria won de Oude Dame dit keer met minimaal verschil (2-1). Bij de thuisploeg kreeg oud-Ajacied Niklas Moisander een rode kaart vanwege een lelijke overtreding.

Juventus is de seizoensstart al lang weer vergeten. Succestrainer Massimiliano Allegri leek de grootmacht uit Turijn aanvankelijk niet aan de praat te kregen, maar het vertrouwen in de 48-jarige Italiaan wordt uitbetaald. Juventus draait al wekenlang weer als de geoliede machine van afgelopen seizoen en snelde vandaag Internazionale, dat lange tijd alleen aan kop stond in de Serie A, zelfs voorbij. De club uit Milaan had eerder vandaag een uitglijder gemaakt, waar Napoli al van profiteerde en de koppositie in Italië opeiste.

In Genua opende Paul Pogba de score met een mooi hoogstandje. De Franse middenvelder nam de bal aan op zijn borst, draaide om zijn as en schoot de bal met een stuiter in de verre hoek (0-1). Sami Khedira zette Juventus vervolgens op 0-2. De Duitser ontving de bal na een steekpass van Paulo Dybala en maakte zijn tweede doelpunt in de Serie A. Routinier Antonio Cassano maakte er verderop in de tweede helft nog wel een spannende wedstrijd van, maar de sterke defensie van Juventus boog niet.

Moisander kreeg vlak voor het einde van de wedstrijd een rode kaart. De Fins international ging hard door op de benen van Simone Zaza.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen