'Feyenoord wacht Twentse reactie op mooi bod af'

11 januari 2016, 08:11

Feyenoord wil haar gelederen deze winter graag versterken met Renato Tapia en hebben reeds een bod van twee miljoen euro voor de Peruviaanse international neergelegd bij FC Twente. De bal ligt nu bij de Tukkers, die moeten reageren op de bieding vanuit Rotterdam-Zuid. Dat meldt De Telegraaf.

Tapia houdt zich afzijdig in de transferperikelen, maar heeft zich volgens de ochtendkrant wel verbaasd over het bericht dat zijn Enschedese werkgever bij monde van coach René Hake liet weten dat het niet op de hoogte zou zijn van de belangstelling van Feyenoord. Dat kan natuurlijk ook betekenen dat de trainer niet geïnformeerd is over de interesse. Er zou namelijk wel sprake zijn van een concreet bod. Tapia heeft zelf wel oren naar een transfer naar De Kuip.

Feyenoord heeft nog drie weken de tijd om Tapia aan boord te halen, aangezien de transfermarkt dan weer dicht gaat. Bij de Rotterdammers is het nog de vraag of Tonny Vilhena deze winter zal blijven. Hij zal alleen vertrekken als de ideale club voorbijkomt.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen