Roda hengelt vijfde winterse aanwinst definitief binnen

11 januari 2016, 09:01

Roda JC Kerkrade is deze winter zeer actief en slagvaardig op de transfermarkt. De Kerkraadse eredivisionist heeft maandagochtend officieel melding gemaakt van de komst van Marcos Gullón. De Spaanse middenvelder is alweer de vijfde winterse versterking voor de Limburgers, die eerder al Jordy Buijs, Kristoffer Peterson, Ugur Inceman en Rydell Poepon verwelkomden in het Parkstad Limburg Stadion.

De 27-jarige Gullón wordt overgenomen van de Cypriotische club Apollon Limassol. Het jeugdproduct van Villarreal, die in het verleden ook nog voor Racing Santander speelde, heeft een contract tot het einde van het seizoen getekend in Kerkrade. De vorige drie jaar stond hij onder contract in Limassol.

"Marcos is een speler die zowel op het middenveld als in de verdediging kan spelen", zegt technisch directeur Ton Caanen over de aanwinst op de Roda JC. "Hij neemt bovendien de nodige routine met zich mee. Wij zijn overtuigd van zijn kwaliteiten en zijn dus zeer content dat we hem als de volgende aanwinst kunnen verwelkomen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen