Cocu ziet toekomst in talenten Paal en Lundqvist

11 januari 2016, 09:16

Phillip Cocu ziet de toekomst van PSV met vertrouwen tegemoet. De trainer ziet veel potentie bij de talenten van de Eindhovense club. Naast jongelingen als Steven Bergwijn, Rai Vloet en Jordy de Wijs staan de twee 18-jarige middenvelders Kenneth Paal en Ramon Pascal Lundqvist er goed op bij de oefenmeester.

Het tweetal tieners was met PSV mee op trainingskamp naar Malta. "In het begin was de overtuiging er nog niet helemaal. Het was blijkbaar toch even wennen aan het tempo. Maar de laatste dagen hebben ze zich laten gelden. Dat is goed om te zien. Ze hebben echt de schroom van zich afgegooid", stelt Cocu in De Telegraaf. Hij zal proberen om de talenten vaker mee te laten trainen met de eerste selectie. "Het moet wel een meerwaarde hebben voor die jongens en ook in ons schema passen en bij de grootte van de groep. Maar dat streven hebben we wel."

Mentaal gezien is er volgens Cocu bovendien weinig mis met Paal en Lundqvist. "Daar heb ik speciaal naar gekeken. Dit zijn jongens die er altijd voor gaan ook als het een keer wat moeilijker is. Maar het uitgangspunt blijft hun kwaliteit. Het zijn beiden spelers die vooruit willen voetballen, oplossingen proberen te vinden en iets kunnen creëren", aldus de PSV-trainer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen