Hamburger SV houdt coach met 'HSV-bloed' aan boord

11 januari 2016, 11:51

Hamburger SV is zeer te spreken over de wijze waarop Bruno Labbadia zijn taken als hoofdcoach invult en heeft de samenwerking met de 49-jarige oefenmeester uit Darmstadt daarom verlengd. De trainer heeft zijn aflopende contract met een jaar opgeschroefd. Ook zijn assistenten Eddy Sözer en Bernhard Trares blijven verbonden aan de club.

"We hebben rustig de tijd genomen om gesprekken te voeren en zijn blij dat we erin geslaagd zijn om de contracten van de leden uit de technische staf te verlengen", zegt HSV-directeur Dietmar Beiersdorfer op de clubwebsite over het trainerstrio. "Burno werkt met veel enthousiasme en passie en heeft veel affiniteit met de club. HSV-bloed stroomt door zijn aderen."

Labbadia vindt het mooi dat de clubleiding van de huidige nummer tien van de Bundesliga veel vertrouwen in hem heeft. "Het verlengen van het contract was altijd al een kwestie van tijd. Ik ben heel gretig en ga er alles aan doen om onze doelstellingen te realiseren", aldus de keuzeheer van Die Rothosen.

HSV hervat de Bundesliga op vrijdag 22 januari met de loodzware thuiswedstrijd tegen Bayern München.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen