Mihaylov lijkt rentree bij Twente te moeten vergeten

Ger
12 januari 2016, 16:38

Nikolay Mihaylov ziet een terugkeer naar FC Twente wel zitten. De 27-jarige doelman stelt zelfs al een gesprek te hebben gehad met de clubleiding van de kwakkelende Tukkers. De Bulgaar is transfervrij na zijn vertrek bij het Turkse Mersin.

Twente huurde Mihaylov vanaf medio 2007 in totaal drie seizoen van Liverpool. Daarna maakte de sluitpost een definitieve overstap naar de Enschedese club. In de zomer van 2013 vertrok Mihaylov naar het Italiaanse Hellas Verona, maar dat verblijf liep uit op een mislukking. Daarna kwam hij bij Mersin ook niet uit de verf.

"Ik wil geen haast maken met de keuze. Na mijn vertrek bij Twente heb ik twee transfers gemaakt die niet uitpakten zoals ik had gehoopt", zegt Mihaylov in Bulgaarse media. Volgens hem tonen meer clubs belangstelling. "Maar ik sta altijd open voor een terugkeer naar Twente."

De huidige nummer zeventien van de Eredivisie meldt tegenover TC/Tubantia echter dat de komst van Mihaylov niet aan de orde is. Twente beschikt met Nick Marsman, Joël Drommel en Sonny Stevens al over drie keepers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen