Wolverhampton verlost Ajax wellicht van Boilesen

14 januari 2016, 07:36

Het is al tijden duidelijk dat Nicolai Boilesen geen toekomst meer heeft bij Ajax, maar de Deense linksachter staat nog altijd onder contract in de Amsterdam ArenA. Aan zijn dienstverband bij de koploper van de Eredivisie lijkt deze winter wel een einde te gaan komen. De back is in beeld bij Wolverhampton Wanderers.

De nummer tien van het Championship in Engeland heeft zich officieel bij directeur spelerszaken Marc Overmars gemeld voor Boilesen, zo meldt De Telegraaf. Voor Ajax zou het zeer prettig zijn als het de Deen kan verkopen, aangezien er al een half jaar geen beroep wordt gedaan op de voormalig aanvoerder van de hoofdmacht.

De 23-jarige Boilesen had The Wolves in eerste instantie in de wachtkamer gezet, omdat hij op een grotere club hoopte. Aangezien deze tot dusver uitblijft, wordt een overstap naar het Championship aantrekkelijker voor de linksachter. De salariseisen van de Deen zijn waarschijnlijk geen struikelblok voor de Engelse club.

Kenny Boilesen, de vader en zaakwaarnemer van de linkervleugelverdediger, liet  onlangs weten dat hij hoopt op een spoedige oplossing voor de situatie. "Het belangrijkste is nu om ons op de transferwindow te focussen. Vorig seizoen heeft Nicolai 38 wedstrijden gespeeld, waarvan veertien als aanvoerder. Het is treurig dat hij daarna niet eens met Ajax 2 mocht meespelen. Maar desondanks is Nicolai fitter dan ooit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen