Vd Struijk gaf Streppel routebeschrijving naar Gelredome

14 januari 2016, 09:51

De naam van Willem II-coach Jurgen Streppel valt veelvuldig als mogelijke nieuwe hoofdcoach van Vitesse. En hoewel Streppel zelf niet wil praten over een eventuele overstap naar Arnhem, zijn de geruchten de Tilburgse spelersgroep niet ontgaan. Er wordt volop gedold met de coach. Frank van der Struijk, oud-speler van Vitesse, bood de trainer bij wijze van grap al een routebeschrijving naar het Gelredome aan.

Van der Struijk begrijpt wel waarom Streppel gezien wordt als een kandidaat voor de vacature in Arnhem. "Bosz is dezelfde type trainer als Streppel die hetzelfde soort voetbal wil spelen. En als Bosz dan weggaat worden er lijstje gemaakt. Natuurlijk is het terecht dat hij daar dan bijzit", zegt hij tegen Omroep Brabant.

Streppel zelf wil er helemaal niets over zeggen: "Ik ben met Willem II bezig. Ik wil niet over andere clubs praten. Dat vind ik niet fair tegenover Willem II waar ik mooie tijden mee heb beleefd", aldus de coach.

Bosz besloot eerder deze maand om Vitesse te verruilen voor het Israëlische Maccabi Tel Aviv. Zijn assistent Rob Maas neemt de taken van Bosz in Arnhem over en staat de rest van dit seizoen voor de groep.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen