Oud-PSV'er Amrabat bevestigt Engels miljoenenbod

Ger
15 januari 2016, 07:46

Nordin Amrabat heeft wel oren naar een avontuur in de Premier League. De aanvaller van Malaga mag zich in de nadrukkelijke belangstelling verheugen van Watford. Volgens de oud-PSV'er heeft de Engelse club zelfs een miljoenenbod bij zijn Spaanse werkgever neergelegd.

"De trainer, technisch-directeur en zelfs de sjeik van Malaga hebben het bod afgewezen en aangegeven dat ze me niet willen laten gaan. Maar ik heb een clausule in mijn contract dat ik voor acht miljoen euro weg mag. Als Watford dat bedrag betaalt en mij een goede aanbieding doet, gaat de deal misschien wel door. Ik wacht rustig af", aldus Amrabat (28) in De Telegraaf. "De Premier League is een schitterende competitie en ik sta daar zeker voor open. In Engeland spelen de clubs vaak 's middags en dan zitten wij in de voorbereiding op een wedstrijd in een hotel. Dan is het lekker om Engels voetbal te kijken, dus ik ken de Premier League goed."

Amrabat zal een vertrek niet gaan forceren. "Ik maak geen ruzie, want ik heb het bij Malaga fantastisch naar mijn zin. De fans dragen me op handen, omdat ik bijna alles speel en ik moet zeggen: het gaat ook goed. Ik merk dat mijn tegenstanders respect voor me hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen