Dolblije Van Eijden speelt wellicht nog duel voor NEC

15 januari 2016, 17:35

Rens van Eijden heeft zijn transfer naar Dinamo Moskou te pakken. De centrumverdediger sprak eerder al de hoop uit dat NEC zou meedenken over een overstap naar Rusland en zijn komst werd vrijdag, na een akkoord tussen de clubs, officieel naar buiten gebracht door zijn nieuwe werkgever. Het PSV-jeugdproduct is in zijn nopjes met de transfer.

Van Eijden gaat voor 3,5 seizoen tekenen bij de huidige nummer elf van de Russische Premier League. "Het is rond, de clubs zijn eruit en ik persoonlijk ook. Waarschijnlijk ga ik volgende week naar Rusland voor de medische keuring. Het is dus nog niet helemaal zover, maar het ziet er goed uit", aldus de 27-jarige verdediger, die zijn geluk niet op kan. "Ik had dit, zeker vorig seizoen, nooit meer verwacht."

Het is niet uitgesloten dat Van Eijden nog één keer in actie zal komen voor NEC, dat komende zondag Willem II ontvangt in de Goffert. "Daar overleggen de clubs zaterdag over. Dat is nog niet duidelijk. Ik laat het aan de club. Als NEC wil dat ik speel, dan kom ik in actie. Natuurlijk heeft dit allemaal impact en kan ik me zorgen maken over een blessure. Maar ik zal nooit zeggen, dat ik niet wil voetballen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen