Groenendijk heeft 'paar probleempjes om op te lossen'

15 januari 2016, 17:42

Excelsior hervat de competitie zaterdagavond vanaf 20.45 uur met een uitwedstrijd tegen De Graafschap. Hoewel het duel met de rode lantaarndrager een haalbare kaart is voor de Kralingers, kampt coach Alfons Groenendijk met de nodige zorgen.

"We hebben een paar probleempjes op te lossen", zegt Groenendijk op de clubwebsite. Hij kan nog niet beschikken over Bas Kuipers, Jurgen Mattheij en Alessandro Damen. Bovendien kan de herstelde Luigi Bruins elk moment opnieuw vader worden, waardoor er achter zijn naam ook een vraagtekentje staat. "Ik hoop dat die ooievaar zo snel mogelijk neerstrijkt, zodat Luigi vanavond nog een goede nachtrust heeft. En anders hoop ik dat de ooievaar zijn bezoek nog even uitstelt, maar dat zullen we moeten afwachten.''

Groenendijk wil geen onderschatting zien bij zijn ploeg tegen De Graafschap. "Het resultaat heb je niet altijd in de hand, maar wij moeten sowieso ons eigen ding gaan doen. Dat betekent keihard werken en lekker voetballen, met flair, vertrouwen en geloof. Dat is waar Excelsior voor staat. Als ik de afgelopen twee weken zie, dan heb ik er vertrouwen in dat we dat morgenavond gaan doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen