Vreman: "Belangrijke wedstrijd, belangrijke maand"

15 januari 2016, 18:48

We zijn pas halverwege het seizoen, maar eigenlijk geeft niemand De Graafschap nog een kans om dit jaar in de Eredivisie te blijven. De Doetinchemmers staan roemloos laatste, met acht punten achterstand op concurrenten SC Cambuur en FC Twente. Toch blijft trainer Jan Vreman zijn best doen om de marge te verkleinen met zijn ploeg.

Als De Graafschap dit weekend drie punten pakt, dan kan het verschil met de andere degradatieploegen gereduceerd worden tot vijf punten. Met het thuisduel met Excelsior (zaterdag) in het verschiet, liggen er mogelijkheden voor de Doetinchemmers. "Het is een hele belangrijke wedstrijd en het is inderdaad een belangrijke maand voor ons", aldus Vreman op de clubwebsite. "Excelsior is een ploeg die goed de organisatie kan bewaken. Wij moeten daar doorheen zien te spelen en de bal in ons bezit houden."

Vreman heeft geen beschikking over een volledig fitte selectie. Zo is winteraanwinst Mark Diemers er nog niet bij. "Maar het ziet er wel goed uit. Afhankelijk van of hij een reactie krijgt, kan hij dinsdag misschien meedoen met de groep", aldus Vreman, die verder Jan Lammers, Alexander Bannink, Dean Koolhof, Jasper Heusinkveld, Jeroen Tesselaar en Thijs Bouma moet missen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen