Willem II wil snel veilig zijn: "Blijft het eerste doel"

15 januari 2016, 19:10

Willem II heeft de boel in de laatste periode voor de winterstop op de rit gekregen, na een uitermate teleurstellende start van het seizoen. De Tricolores hervatten de Eredivisie zondagmiddag met een uitwedstrijd tegen NEC en hopen het gat met de plaatsen voor de play-offs om promotie/degradatie groter te kunnen maken dan de huidige vier punten.

Captain Jordens Peters heeft er vertrouwen in dat Willem II zich ruim voor het einde gaat verzekeren van nog een jaar eredivisievoetbal. "In de breedte hebben we een hele goede selectie. Met deze groep moeten we ons zo snel mogelijk veilig spelen. Ik heb er vertrouwen in dat ons dat ook gaat lukken. We hebben voor de winterstop niet voor niets een veel belovende reeks neergezet", aldus de centrumverdediger bij Omroep Brabant.

Ook Dries Wuytens is optimistisch gestemd. "Het zou mooi zijn als we het vorige seizoen kunnen evenaren", refereert hij naar de negende plaats van vorig jaar. "Maar het eerste doel blijft zo snel mogelijk handhaven", zegt de middenvelder, die hoorde dat zijn trainer Jurgen Streppel genoemd werd bij Vitesse, dat Peter Bosz zag vertrekken. "Hij moet lekker in Tilburg blijven. Zo'n goede trainer moeten we hier houden", besluit Wuytens.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen