Rooney knalt United naar overwinning op Anfield Road

Ger
17 januari 2016, 16:56   Bijgewerkt: 17 januari 2016, 17:39

Wayne Rooney heeft de bekritiseerde manager Louis van Gaal weer wat ademruimte verschaft. De aanvoerder van Manchester United tekende in de prestigieuze uitwedstrijd tegen Liverpool voor het enige doelpunt.

Liverpool had al snel op voorsprong moeten komen, maar Adam Lallana stuitte op doelman David de Gea. In de rebound schoot Roberto Firmino voorlangs. De thuisploeg toonde zich daarna nog een paar keer slordig in offensief opzicht en dat kwam de equipe van coach Jürgen Klopp duur te staan.

Rooney besliste het duel op Anfield Road in de 78ste minuut. Nadat Marouane Fellaini met een kopbal de lat had getroffen, schoot de Engelsman het speeltuig in de rebound hard in het dak van het doel. Bij United speelde Daley Blind de volledige wedstrijd. Memphis Depay deed als invaller achttien minuten mee.

United kon de driepunter goed gebruiken na het gelijkspel eerder deze week bij laagvlieger Newcastle (3-3). Door de zege nemen de Mancunians bovendien de vijfde plaats in de Premier League over van West Ham.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen