NEC heeft vervanger voor Van Eijden te pakken

19 januari 2016, 12:52

NEC heeft niet lang nodig gehad om het vertrek van Rens van Eijden naar Dinamo Moskou op te vangen. De Nijmegaren hebben met de komst van Dario Dumic op de exit van de aanvoerder geanticipeerd. De in Bosnië-Herzegovina geboren jeugdinternational van Denemarken wordt tot het einde van het seizoen geleend van het Deense Brøndby IF.

De 23-jarige centrumverdediger heeft zowel de Bosnische als de Deense nationaliteit. Hij speelde al lang in Denemarken, waar hij op jonge leeftijd in de opleiding van Hvidovre IF terechtkwam. Op zijn achttiende verkaste Dumic voor even naar Norwich, maar in 2010 keerde hij weer terug naar Scandivanië. Sindsdien was hij actief voor Brøndby, waarvoor hij in totaal tot 106 officiële optredens kwam.

NEC staat mede dankzij haar goede en betrouwbare verdediging verrassend op de vijfde plaats in de Eredivisie. Het vertrek van Van Eijden naar Rusland was een aderlating voor coach Ernest Faber, maar met Dumic hoopt de ploeg uit Gelderland een waardige opvolger in huis te hebben gehaald.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen