Coman wil bij Bayern blijven: "Druk groter bij Juve"

20 januari 2016, 16:56

Kingsley Coman is pas negentien jaar oud, maar maakt dit seizoen een uitstekende indruk bij Bayern München. De Duitse Rekordmeister huurt de talentvolle aanvaller in het huidige en het volgende seizoen van Juventus, met een optie om de samenwerking permanent te maken. De speler in kwestie hoopt dat deze op den duur gelicht zal worden.

Coman draait er niet omheen: hij wil nog jaren bij Bayern blijven. Dat heeft de Franse jongeling op de Bundesliga-website gezegd. "Het sportklimaat is hier geweldig, ik ben hier dolgelukkig. Het hangt allemaal van mij af. Als ik in staat ben om door te blijven groeien, dan zal ik hier meer dan twee jaar kunnen spelen. Daar hoop ik op, aangezien je hier de kans hebt om veel prijzen te pakken."

Door de blessures van Arjen Robben, Franck Ribéry en Mario Götze kwam Coman onverwacht veel aan spelen toe. "Dat had ik niet verwacht, maar ik weet dat ik het op zeer positieve wijze heb ingevuld. Ik voel het vertrouwen van Pep Guardiola en heb de verwachtingen waargemaakt. Ik moet hier wel mee doorgaan", weet hij.

"De speelwijze van Bayern past bij mij", voegt Coman toe. "Alles is gebaseerd op aanvallen, waardoor je de bal vaak krijgt. Bij Juventus was de druk rond wedstrijd groter, in München is het meer relaxt. Dat ligt me goed", besluit de talentvolle Fransman.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen