Stevens strikt spits die hattrick tegen Feyenoord maakte

20 januari 2016, 18:39

In de strijd tegen degradatie uit de Bundesliga was 1899 Hoffenheim op zoek naar een nieuwe spits en deze heeft de club van trainer Huub Stevens nu gevonden. De 24-jarige Andrej Kramaric maakt het seizoen af bij de Duitse laagvlieger, die hem huurt van Premier League-sensatie Leicester City.

Voor veel Nederlanders zal Kramaric een bekende naam zijn. De Kroatische international was voor zijn Leicester-periode namelijk de vaste spits van HNK Rijeka. In dienst van de club uit Kroatië scoorde hij aan de lopende band en maakte hij ook indruk met een Europa League-hattrick tegen Feyenoord. Hij kon zijn prestaties echter niet meenemen naar Leicester, waar hij tot medio 2018 onder contract staat.

Bij Hoffenheim gaat Kramaric degradatievoetbal spelen. Komende zaterdag speelt de ploeg uit de deelstaat Baden-Württemberg een thuiswedstrijd tegen Bayer Leverkusen. Dat is de eerste wedstrijd na de winterstop voor de rode lantaarndrager in de Bundesliga.

"Ik ben heel erg blij met deze club en ga alles geven om degradatie te kunnen voorkomen", sprak Kramaric bij zijn presentatie in Hoffenheim.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen