Immers vertrekt definitief op huurbasis naar Cardiff City

Jw
21 januari 2016, 18:59

Lex Immers ruilt Feyenoord per direct in voor Cardiff City. De 29-jarige aanvallende middenvelder is voor een half seizoen verhuurd aan de Engelse club uit de Championship. Immers kon in Rotterdam nauwelijks meer op speeltijd rekenen en stuurde zelf aan op een vertrek.

"Voor Lex was het een langgekoesterde wens om ooit in Engeland te voetballen", reageert technisch directeur Martin van Geel op de website van Feyenoord. "Bovendien wil hij graag meer aan spelen toekomen dan dit seizoen bij Feyenoord het geval is. Die kans willen we hem graag bieden. Ook omdat Lex zich bij Feyenoord altijd een echte prof heeft getoond, terwijl de situatie voor hem de afgelopen maanden niet altijd even makkelijk was. Wij wensen hem de komende periode veel succes bij Cardiff."

Immers staat nog tot medio 2017 onder contract bij Feyenoord. De Hagenaar kwam in 2012 over van ADO Den Haag en deed het in de eerste twee seizoenen naar behoren. Hij scoorde 24 competitiedoelpunten, maar daarna kwam de klad er wat in. Afgelopen jaar kwam hij nog maar zeven keer tot scoren en dit seizoen staat de teller op nul goals in zes wedstrijden.

Cardiff City staat momenteel op de negende plaats in de Championship. Immers moet de ploeg uit Wales aanvallende impulsen geven, zodat de club weer aansluiting vindt met de top van de competitie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen