Anita ligt voor op schema, Ivanovic verlengt bij Chelsea

22 januari 2016, 15:07

Vurnon Anita boekt progressie in het herstel van zijn hamstringblessure. Er werd verwacht dat de Nederlandse middenvelder lange tijd uit de roulatie zou liggen, maar hij ligt voor op schema. Dat heeft zijn werkgever Newcastle United via de officiële kanalen bekendgemaakt.

Anita viel in december uit tijdens de uitwedstrijd tegen West Bromwich Albion (1-0 verlies). Manager Steve McClaren vreesde de middenvelder lang te moeten missen, maar dat lijkt bij nader inzien mee te vallen. Hoewel de Oranje-international nog niet vol aan het trainen is, heeft hij de afgelopen dagen wel goede stappen gezet in zijn revalidatie. Hij heeft groen licht gekregen om weer looptraining te doen en met de bal aan de slag te gaan. Voor zijn blessure kwam Anita in alle negentien duels van Newcastle in actie.

Ondertussen heeft Chelsea, zoals verwacht, de samenwerking met Chelsea en Branislav Ivanovic verlengd. De oudgediende heeft er één jaar aan vastgeplakt op Stamford Bridge. De 31-jarige Serviër werd in 2008 door Chelsea overgenomen van Lokomotiv Moskou en werd eerder deze maand nog gelinkt aan een overstap naar Italië.

Het contract van Ivanovic liep komende zomer af. De routinier speelde in totaal 341 wedstrijden voor Chelsea, waarin hij 32 doelpunten maakte. Een mooi moyenne voor een verdediger. In acht jaar tijd heeft hij twee landstitels, vier FA Cups, de League Cup, de Europa League en de Champions League gewonnen.

[photo,87144,left,]

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen