Pasveer denkt aan vertrek: "Ik heb het er moeilijk mee"

23 januari 2016, 09:59

Remko Pasveer kan het maar moeilijk verkroppen dat Jeroen Zoet bij PSV de eerste keus onder de lat is. De ervaren sluitpost, die vrijdagavond uitblonk bij Jong PSV tegen VVV Venlo, is zijn reserverol in Eindhoven zat. Hij denkt dan ook aan een vertrek.

Dat zegt de goalie tegen het Eindhovens Dagblad. "Het is onderhand wel bekend dat ik graag wil spelen. Mijn zaakwaarnemer weet hoe ik erover denk. Ik zie wel wat er komt en train daarnaast hard en doe wat ik kan. De trainer maakt de keuze voor Jeroen (Zoet, red.) en als sportman heb ik het daar moeilijk mee. Wat mij betreft komt in die situatie verandering en als dat niet gebeurt, wil ik nog steeds spelen en kijk ik om me heen. Zo is de voetbalwereld nou eenmaal, iedereen kijkt toch waar de meeste kansen liggen." 

Tegen een winters vertrek uit Eindhoven zou hij dan ook geen nee zeggen. "Kijk, het is zeker heel mooi om voor de prijzen te spelen, helemaal waar. Een sportman wil in het veld staan, dat geldt voor iedereen. Ik kan zeggen dat ik op Old Trafford op de bank zat en straks misschien bij Atlético, maar als je niet hebt gespeeld heeft het weinig meer om het lijf dan op de tribune zitten. Ik sta altijd klaar voor de ploeg hoor, laat dat duidelijk zijn. Het is vanzelfsprekend dat ik er sta als het nodig is en op de trainingen alles geef."

Pasveer zat dit seizoen zeventien keer op de bank, maar heeft deze voetbaljaargang nog geen eredivisieminuten gemaakt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen