Willem II treft aangeslagen Heerenveen: "Vol opklappen"

23 januari 2016, 12:52

Willem II ruikt bloed. De Tilburgers gaan zaterdagavond op visite bij sc Heerenveen, dat momenteel een slechte fase doormaakt. De Friezen verloren voor de winteronderbreking met 0-4 van ADO Den Haag en gingen vorige met 5-2 onderuit bij PEC Zwolle. Volgens Willem II-aanvaller Nick van der Velden liggen er dan ook kansen in Friesland.

De Tilburgers staan dertiende, maar het gat met de onderste ploegen is niet groot. "De punten zijn het allerbelangrijkste op dit moment. We willen daar heel graag winnen", zegt Van der Velden tegen Omroep Brabant. De ploeg van Jurgen Streppel verloor vorige week met 1-0 van NEC. "We kregen aardig wat kansen in die wedstrijd. We vergaten alleen te scoren. Dat moet zaterdag anders. We moeten er vol opklappen en druk naar voren zetten. En scoren natuurlijk."

Mogelijk maakt Guus Hupperts zaterdagavond zijn debuut voor Willem II. De buitenspeler werd deze week op huurbasis overgenomen van AZ en voegt volgens Van der Velden veel toe aan het spel van Willem II. "Het is een goede speler. Kunnen we goed gebruiken."

Hupperts weet niet of hij in de basis start tegen Heerenveen. "Ik ben fit. Maar de keuze ligt bij de trainer."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen