Maas verwacht geen aanwinsten meer bij Vitesse

24 januari 2016, 09:44

Het is uitgesloten dat Vitesse deze winter nog nieuwe spelers aan boord zal halen. Dat heeft trainer Rob Maas zaterdagavond na de 1-0 nederlaag bij Ajax aangegeven. "Nee, er komt niks bij", zei de opvolger van de naar Maccabi Tel Aviv vertrokken Peter Bosz.

"Nee, ik ben tevreden met deze jongens. Dus voor mij hoeft er niemand bij. Ik vind het prima zo", vulde Maas aan in gesprek met Omroep Gelderland. Zodoende lijkt Kosuke Ota, die overgenomen werd van FC Tokyo, de enige winterversterking te blijven bij Vitesse.

Maas baalt als een stekker van de nederlaag in de ArenA. "Als je verliest, ben je nooit tevreden. Ik denk dat we grote gedeelten van de wedstrijd de bal gehad hebben. Alleen qua kansengemiddelde lag het bij Ajax wat hoger. Waar ik wel tevreden over ben; dat ik een team heb gezien dat er voor wilde gaan. Dat er voor gestreden heeft tot het einde toe", aldus de Vitesse-trainer.

Overigens was Maas niet kapot van de grasmat van Ajax, hij zag veel spelers uitglijden. "Het was optisch mooi. Je hebt kunnen zien wat er gebeurt, maar dat schijnt hier al jaren een probleem te zijn. Ze moeten maar eens in Arnhem komen kijken. Ons veld is wel beter, ja. En optisch ook goed."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen