Feyenoord moet er weer staan: "Positief blijven"

24 januari 2016, 10:47

Feyenoord wacht in de Eredivisie al drie speelronden op een overwinningen staat op deze zondag (vanaf 12.30 uur) voor een lastige wedstrijd: AZ-uit. De Rotterdammers zijn na de magere serie en de pijnlijke 0-2 nederlaag tegen PSV uit op revanche. "We moeten er tegen AZ staan en dat zullen we ook."

De trainer van Feyenoord beseft dat er wat moet veranderen bij Feyenoord, dat vorig seizoen een slechte tweede seizoenshelft kende. "Ik ben niet bang voor het scenario van vorig jaar", stelt coach Giovanni van Bronckhorst volgens de NOS. "We moeten positief blijven. Natuurlijk staan we punten achter, maar ik leg er juist energie in om het te veranderen. Begin deze week zag ik nog teleurgestelde spelers, maar gaandeweg krabbelde het team op en werd iedereen weer fris in het hoofd."

Miquel Nelom schaart zich achter zijn coach. "Ik denk dat wij de afgelopen wedstrijden gewoon iets minder waren. Dat heeft iedereen weleens en dat is geen reden tot paniek. Er is ook geen onrust in de groep. Het doel is om een prijs te winnen, in de competitie of de beker. Daar gaan we vol voor", stelt de linksachter, die dit seizoen nog meer zes keer in actie kwam. "Ik ben me bewust van de concurrentie", aldus Nelom.

Feyenoord staat momenteel vijf punten achter op nummer twee PSV, dat FC Twente in eigen stadion ontvangt. Koploper Ajax, dat zaterdagavond met 1-0 van Vitesse won, heeft al een voorsprong van elf punten op de Rotterdammers.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen