Van Aanholt: "Mooi om weer op scoreformulier te staan"

24 januari 2016, 12:42

Als linksachter scoor je over het algemeen niet al te veel en dat maakte de scoringsdrift van Patrick van Aanholt des te indrukwekkender. De Nederlandse back van Sunderland tekende zaterdag tegen AFC Bournemouth (1-1) alweer zijn vijfde treffer van het seizoen aan.

Na zijn goals tegen Stoke City, Aston Villa, Swansea City en Tottenham Hotspur was Van Aanholt dus ook weer trefzeker tegen Bournemouth. De vleugelverdediger is lekker bezig, beseft hij. "Het was een goede goal. Het is mooi dat ik weer op het scoreformulier terecht ben gekomen, maar het resultaat is altijd is belangrijker dan de doelpunten", stelt Van Aanholt nuchter.

Daarom overheerste toch een vervelend gevoel bij Van Aanholt, omdat Bournemouth-thuis een haalbare kaart is voor Sunderland. "Je wilt altijd winnen, nu hebben we één puntje gepakt. Dat is natuurlijk wel een beetje teleurgesteld, maar het is altijd beter dan verliezen. We kunnen wel deels tevreden zijn. Nu moeten we weer doorgaan en vlammen tegen Manchester City (komende dinsdag, red.)", besluit onze landgenoot in gesprek met het officiële videokanaal van The Black Cats.

Tijdens de wedstrijd tegen Bournemouth zongen de supporters van Sunderland op een gegeven moment zelfs 'Patrick van Aanholt scores when he wants'.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen