Cocu na zege: "Ben tevreden over deze wedstrijd"

24 januari 2016, 18:28

Op eigen veld kwam PSV vanmiddag (zondag) nog wel op achterstand tegen FC Twente, maar de regerend kampioen stapte uiteindelijk toch met een ruime 4-2 zege van het veld. Coach Phillip Cocu was ondanks het matige begin wel te spreken over het optreden van zijn team.

"Ik ben wel tevreden over deze wedstrijd. Het begin was niet goed, dat zag je ook aan de goal. Dan mis je net een momentje van scherpte. Maar ik denk dat we daarna goed gereageerd hebben", sprak de coach na afloop bij FOX Sports. Hij had een leuke wedstrijd gezien. "Het was een wedstrijd waarin veel gebeurde, het ging op en neer. Ik denk dat we de mogelijkheden hebben laten liggen om de score groter te maken, waardoor het na de ongelukkige 3-2 nog even spannend werd. Maar uiteindelijk hebben we het goed naar ons toe getrokken en zijn we in de laatste fase niet meer in de problemen geweest."

Het gat met Ajax bedraagt nog drie punten, omdat de Amsterdammers zaterdag Vitesse versloegen. "We zullen de druk op moeten blijven voeren en zelf geen fouten maken tot het moment daar is dat we dichterbij kunnen komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen