Hake: "We kregen de goals te makkelijk tegen"

24 januari 2016, 19:47

FC Twente mocht zondagmiddag bij PSV even ruiken aan de overwinning, maar verloor ondanks een 0-1 voorsprong toch met 4-2 in Eindhoven. Coach René Hake was na afloop niet ontevreden over het spel van zijn team, maar vond dat zijn ploeg wel naïef stond te verdedigen.

"Ik denk dat het een verdiende overwinning is voor PSV, maar dat wij in staat zijn geweest om goede dingen te laten zien. We begonnen goed en kenden een sterk eerste kwartier met kansen en een doelpunt", zegt de coach op de website van de Tukkers. "Op dat moment een verdiende voorsprong. Dan weet je dat je onder druk komt. Wij waren naïef in de standaardsituaties. Los van de kwaliteit van PSV valt de 1-1 te gemakkelijk. Dan slaat de twijfel toe en staat het nog voor rust 3-1 en moet je uitkijken dat het geen grote nederlaag wordt."

Dat gebeurde niet, Twente kwam zelfs nog terug tot 3-2. "We krabbelen weer op en met de 3-2 werd het weer een wedstrijd. Door eigen onachtzaamheid, in dit geval van Renato Tapia, werd het 4-2 en was de wedstrijd beslist. We hebben goede dingen laten zien, maar kregen de goals veel te makkelijk tegen."

Twente speelt over drie dagen weer een pittige uitwedstrijd. In Nijmegen is het goed presterende NEC dan de tegenstander.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen