Jans knipoogt: "Ik zit echt helemaal in zak en as"

24 januari 2016, 20:03

Het duel tussen FC Utrecht en PEC Zwolle leek zondagmiddag af te stevenen op een doelpuntloze remise, maar in de slotfase sloeg de thuisploeg via Ruud Boymans toch nog toe. Voor PEC was de late tegengoal een hard gelag, al maakte coach Ron Jans zich na afloop niet heel druk.

Voor PEC is de nederlaag een vervelende start van een lastige reeks, waarin duels met Vitesse, FC Groningen, Heracles Almelo en Feyenoord wachten. "Nee, ik zit echt helemaal in zak en as. We zijn volledig weggespeeld", knipoogde Jans bij FOX Sports. "Nee, zonder gekheid. Bij deze wedstrijd had een 0-0 gelijkspel gepast. Zo'n puntje maakt voor de stand verschil, maar voor ons vertrouwen niet."

De coach had verwacht dat het 0-0 zou blijven. "Het leek erop dat wij op volwassen wijze een punt zouden gaan halen. Maar toen zij wat opportunistischer gingen spelen, hielden wij de bal niet meer in de ploeg. Dan is het natuurlijk zuur dat die treffer valt uit een absoluut onterecht gegeven vrije trap. Boymans stond vervolgens wel helemaal vrij. Dat is mooi voor hem, maar voor ons is die goal het verschil tussen een volwassen punt of heel sneu naar huis gaan."

De Blauwvingers kruisen woensdag in Gelderland de degens met Vitesse.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen